Skoči na vsebino

DNEVNO VARSTVO V TABORU MOJCA 2024

Od ponedeljka do petka med 6. in 16. uro je v času terminov naših letovanj možno tudi dnevno varstvo za otroke od 5. do 15. leta starosti.
 
Otroci dnevnih varstev so vključeni v vse zabavne in nepozabne aktivnosti kot ostali letovalci. V ceno letovanja pa so poleg aktivnosti vključeni tudi zajtrk, malica in kosilo
 
Po želji pa imamo tudi možnost doplačila za obisk bazenov Term Krka na dneve, ko tja odhajajo tudi naši letovalci (program se sproti prilagaja, zato vas bomo o tej možnosti sproti obveščali na podani elektronski naslov).
 
Plačilo dnevnega varstva je možno dnevno z gotovino po prevzemu otroka iz tabora. V kolikor bi želeli izvesti plačilo v drugačni obliki (predračun, nakazilo,…), nam lahko pišete na naš elektronski naslov info@dpm-mojca.si in se dogovorimo.
 
Cena dnevnega varstva je 25€, če se odločite za doplačilo za bazen pa stane dnevno varstvo 32€.
 
Na dnevno varstvo se lahko prijavite preko spodnje prijavnice, vsaj 24 ur pred prihodom.

KAKO PRIJAVIM OTROKA NA DNEVNO VARSTVO?

Svojega otroka prijavite na dnevno varstvo tako, da spodaj izpolnite prijavnico. Po oddani prijavnici je vaš otrok uspešno prijavljen na izbrane dneve v izbranem tednu.

Otroka je z eno prijavnico možno prijaviti le na izbrane dni v enem tednu. Če želite otroka prijaviti še na dodatne dni v drugem tednu, izpolnite novo prijavnico.

Prijava na dnevno varstvo:

Prijav na dnevno varstvo ni možno oddati.