Skoči na vsebino

Nesreča v Taboru Mojca

Letos januarja se nam je pod težo snegoloma podrl naš osrednji, večnamenski prostor, brez katerega ne moramo nadaljevati z našim delovanjem v Taboru ter ostalimi projekti, ki smo jih skozi leta pri nas izvajali, zato se obračamo na vas za pomoč.

Kaj se je zgodilo in kako lahko pomagate?

Dobrodelni koncert:
V soboto, 18. marca ob 18. uri, bomo izvedli Dobrodelni koncert: SKUPAJ ZA OTROKE, na katerem bomo zbirali sredstva za postavitev novega večnamenskega prostora, ki nam bo omogočil nadaljevanje našega poslanstva.
Pridružili se nam bodo Dan D, Društvo mrtvih pesnikov, Gašper Rifelj, Ansambel Petan, MePZ Revoz ter številni drugi gostje, ki nam bodo pričarali čudovit večer.

Zelo lepo vabljeni, da se nam pridružite tudi vi!

 

Finančna pomoč:
V kolikor bi nam želeli finančno pomagati, nam lahko donirate preko SMS sporočila s kodo MOJCA5 ali MOJCA10 na 1919, s katerim prispevate 5€ ali 10€. Sredstva bodo v celoti namenjena za postavitev novega večnamenskega objekta. SMS sporočila z donacijami omogočajo svojim naročnikom podjetja TELEKOM SLOVENIJE, d.d., A1 Slovenija, d.d. in T2 d.o.o..

 


Več informacij o naši trenutni nesreči ter možnostih, kako nam lahko pomagate, po vaših željah in zmožnostih, prilagamo v prilogi:

Uradni dopis in povabilo na dogodek