Skoči na vsebino

Tabor Mojca

“Z vami že 30 let razveseljujemo naše otroke in mladino.”

Tabor Mojca je kraj, kjer že od leta 1991 otroci preživljajo najlepše dni svojih počitnic! Tabor leži na obrobju gozda v Dolenjskih Toplicah, obdan s čudovitimi lepotami Dolenjske pokrajine. V njem se skozi celotno leto dogajajo številni dogodki, letovanja, šole v naravi in še mnogo zanimivih aktivnosti!

Zakaj tabor Mojca?

Zakaj tabor Mojca?

Odklop od telefonov

Obkroženi z naravo

Nova prijateljstva

Nepozabne dogodivščine

Kopanje v bazenu

Prijava na Tabor Mojca:

(To ni prijavnica za zdravstveno letovanje)
Prijave trenutno ni mogoče oddati.

Kaj moram vedeti preden prijavim otroka?

Pogosta vprašanja in odgovori

Tabor Mojca se nahaja na obrobju gozda v čudovitih Dolenjskih Toplicah, ob Osnovni šoli Dolenjske Toplice, na naslovu Pionirska cesta 33, Dolenjske Toplice.

Prijavnico za tabor 2024 najdete na spletni strani www.dpm-mojca.si na zavihku Tabor Mojca.

Prijavnico za zdravstveno letovanje otrok v MO Novo mesto, Trebnje in Črnomelj pa izda osebni zdravnik otroka.

Da, otroci spijo v taboru. Izjema so le otroci, ki se nam pridružijo preko dnevnega varstva.

Cena 6-dnevnega letovanja znaša 330€.

Prispevek starša za zdravstveno letovanje 2024 v Taboru Mojca znaša 31,50€, za letovanje v Savudriji 174,80€, za letovanje v otroškem letovišču Pacug pa 159,80€.

Da, dobrodošli tudi otroci iz tujine. Prilagodimo se njihovemu znanju našega in tujih jezikov in poskrbimo, da imajo tudi oni nepozabne počitnice.

Otroci denar potrebujejo le v primeru, da bi si želeli kaj kupiti v trgovini. Drugače denarja s seboj ne potrebujejo.

V vsakem terminu je organizirano skupinsko fotografiranje. Vsak otrok dobi fotografijo svoje skupine in skupinsko fotografijotermina, ki ga je obiskal.

Da, imamo tudi dnevno varstvo, ki stane 25,00€/dan, v primeru, da gredo otroci še na bazen je cena dnevnega varstva 32,00€/dan.

Tudi letos imamo predvideno zdravstveno letovanje otrok v Taboru Mojca v Dolenjskih Toplicah in na morju. Na razpis smo se javili za naslednje termine:

1. Termin: 29.6.2024 do 06.7.2024 za OE ZZZS Novo mesto, Trebnje in Črnomelj
2. Termin: 6.7.2024 do 13.7.2024 za OE ZZZS Novo mesto, Trebnje in Črnomelj
4. Termin: 20.7.2024 do 27.7.2024 za OE ZZZS Novo mesto, Trebnje in Črnomelj

Zdravstvenega letovanja se bodo letos lahko udeležili le tisti otroci in šolarji, ki imajo v medicinski dokumentaciji zapise o večkratni hospitalizaciji ( dva in več zapisov v času od preteklega razpisa – od 3.3.2023 do 5.4.2024 ali so bili pogosteje bolni ( dva ali več zapisov v medicinski dokumentaciji v času od preteklega razpisa – od 3.3.2024 do 5.4.2024).

Zdravstveni termini se začenjajo dan prej kakor redna letovanja, zato lahko oba otroka pripeljete istočasno. Doplačilo za otroka, ki prispe na letovanje dan prej, je 55€.