Skoči na vsebino

Šole v naravi

2

V mesecu maju, juniju, septembru in celo oktobru je tabor zaseden z učenci in dijaki iz cele Slovenije, kjer izvajajo projekt Šola v naravi. Poleg velikega števila pohodnih poti, ki jih lahko izkoristijo za hojo, imamo v taboru tudi igrišče za košarko in odbojko, mizo za namizni tenis ter ročni nogomet. Udeleženci lahko koristijo tudi naša kolesa, da se odpeljejo na kolesarski izlet, koristijo pa tudi lahko vse rekvizite – loke, loparje za badminton in namizni tenis, skiroje…

Nekaj šol se že več kot 15 let vsako leto vračajo prav v naš tabor, saj jim naš tabor nudi vse kar potrebujejo in se v njem učitelji in otroci zelo dobro počutijo.

V sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije, v okviru akcije Pomežik soncu, Fiho sredstev in ostalih razpisov, na katere se javljamo, pomagamo mnogim otrokom, ki jim tako omogočimo sedemdnevno brezplačno letovanje v našem taboru.

S pomočjo Zavoda za zdravstveno varstvo Slovenije (ZZZS)organiziramo zdravstvena letovanja otrok, ki imajo zdravstvene težave. Število otrok ter iz katere enote določi ZZZS na osnovi razpisa.

Prijavnice izpolnijo osebni zdravniki otrok. To letovanje je sedemdnevno in je sofinancirano s strani Zavoda za zdravstveno varstvo, manjši delež pa je tudi s sofinanciran s strani staršev ter našega društva.

[importaj kodo od najboljših slik]

Prijava v Šolo v naravi:

Trenutno prijav na veseli deccember še ni možno oddati.